Notícies

23 de maig, L'empatia com a valor afegit

09.05.2011 - Categoria : Presentacions

El proper 23 de maig es realitzarà un taller pràctic sobre la repercusió de l'empatia a la feina. Aquest taller el durà a terme la Dra. en Filosofia, Rayda Guzmán i es farà a les instalacions del Vapor Llonch a Sabadell de 13.00 a 20.30h. El taller és nomès per a socis, i queden molt poques places

Heu de confirmar l'assistència a la Rosa al telf. 93 323 68 41 o a info@gremiartbcn.com


Campanya de fidelització

04.04.2011 - Categoria : Notes de premsa

Des del gremi i a través de la Fedcat hem iniciat una campanya de fidelització que persegueix, en moments com el que estem vivint actualment, aportar al client i clienta habitual, la possibilitat de sentir-se premiat i recompensat per venir al teu saló.

Estem convençuts que diferenciar-nos de la competència i aportar alguna cosa més als nostres clients en moments de crisi, pot contribuir a mantenir la seva fidelitat.

La campanya que et comentem consisteix en obsequiar els nostres clients amb una butlleta de sorteig en combinació amb l’ONCE, que ofereix la possibilitat de premiar al portador amb un des premis existents.

Aquest mateix premi el rebreu aquells de vosaltres que sigueu els afortunats d’entregar la butlleta, és a dir, el mateix premi per al professional i per al client.

El preu dels talonaris, de cinquanta números cadascun, és de 10,00€. Des d’aquest moment, si vols agrair als teus clients la seva fidelitat i alhora tenir l’opció d’aconseguir un dels premis, pots passar a recollir el teu talonari per les oficines del gremi.


26 de Març festa a la Sala Lola Café de Sabadell

14.03.2011 - Categoria : Presentacions

catalan perruquers

 

Spa Vallès organitza per al proper 26 de Març a la sala Lola Café de Sabadell, una espectacular festa de la perruqueria pensada per donar un toc alegre i desenfadat a la nostra agitada rutina professional.

Comptarem en primícia a Sabadell de la nova col·lecció primavera-estiu de CATALAN PERRUQUERS, a més a més, durant aquesta nit viurem també els primers reconeixements per els establiments de la nostra associació als quals la Guia theQhair ha premiat amb el distintiu de qualitat de la perruqueria i d'altres sorpreses.

L'acte comptarà amb la presència i suport institucional de la sra. Montserrat Capdevila, Tinent d'Alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sabadell i el sr. Antoni Maria Brunet, President de la Cambra de Comerç i Industria de Sabadell. 

Nota de premsa theQhair


Previous | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Next

Categories

Presentacions

Notes de premsa

Convenis/Acords

Propers events

TALLER. de Barberia
CURS. Gestió d'Empresa
CURS. Noves tendències, barba i afaitat
CURS. The Colors amb Montse Morella
TALLER. Filosofia aplicada als perruquers

Veure l'agenda completa

GREMI DE
PERRUQUERS DE
SABADELL I COMARCA

info@gremiperruquerssabadell.com
Amb el suport de...